Overig

Nieuw: mamablogs

Iedereen die hier de updates over mijn leven een beetje volgt, weet dat ik recentelijk moeder geworden ben. Mijn dochter Senna is een zeer gewenste aanvulling op mijn leven en nu al een groot inspiratiebron. Hoewel ik sinds haar geboorte nog maar weinig geschreven heb aan mijn lopende verhalen, komen er ineens om de haverklap zinnen voor blogposts in mijn hoofd bovendrijven. Daarom bedacht ik de mamablogs; een nieuwe rubriek waarin ik schrijf over het leven als moeder, al dan niet in het bijzonder over het leven als autistische moeder.

Vooralsnog is het mijn intentie om eens per maand een blog in deze rubriek te plaatsen. Of dat ook realistisch is, zie ik gaandeweg wel. Misschien slokt Senna zo veel van mijn ineens nog kostbaardere tijd op dat ik hier niet meer aan toe kom zodra ik weer ga werken. Of ze geeft me juist genoeg inspiratie om veel vaker iets te schrijven. Ik zie het wel. Want als ik inmiddels iets geleerd heb dan is het wel dat er met een baby vrij weinig te plannen valt.

Tot snel bij de eerste mamablog!