Overig·Schrijven

Wat heb ik gedaan in juli?

Doordat ik een blogdipje had is het alweer even geleden dat ik een maandoverzicht heb gepost, maar ik ben er weer. En wat was het weer een leuke maand

Om te beginnen ben ik een paar dagen naar Londen geweest met mijn zusje. Wie denkt dat het in Engeland alleen maar regent, had met ons mee moeten gaan. Wat hadden we een prachtig weer. Wel een beetje zweterig soms, vooral als je als sardientjes in een blik in de metro zit. De ene na de andere nieuwe aankoop (onder andere van Waterstones) verdween onze koffer in en we gingen ook nog naar een festival waar we Elbow, White Lies en The Killers zagen. Een erg geslaagde trip dus.

Na een paar dagen werken was het alweer tijd voor het volgende tripje: het YA Summer Camp. Hier heb je al een uitgebreid verslag van kunnen lezen. Het was een supergezellige week met leuke mensen. IMAG0050

Qua schrijven was het weer tijd voor Camp NaNoWriMo. Ik besloot met drie verschillende projecten mee te doen, omdat ik nogal een schrijfdip had en op deze manier probeerde ik de druk voor mezelf wat te verlichten. Ook stelde ik voor het eerst niet 50.000 woorden als doel maar 30.000. Iets meer rust en iets minder het gevoel van dwangarbeid. Niet dat ik het hierdoor met twee vingers in de neus gehaald heb, hoor, want dit was tevens de eerste keer dat ik mijn doel pas haalde op de laatste dag.

Verder had ik nog familiedag, heb ik een takkeneind gefietst en werkte ik aan mijn synopsis voor de schrijfwedstrijd van uitgeverij Q. Een volle maand dus, en nu staat de volgende alweer op de deur te bonken.

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?

3 gedachten over “Wat heb ik gedaan in juli?

  1. Pingback: viagra sin receta

Reacties zijn gesloten.