Overig

Wat heb ik gedaan in maart?

Maart was weer een maand vol pieken en dalen. Op de eerste dag van de maand probeerde ik zelf mijn belastingaangifte in te vullen, maar dit was toch moeilijker dan gedacht. Zoveel opdrachten heb ik het afgelopen jaar niet gedaan, dus ik dacht dat het wel te doen zou zijn, maar dat viel tegen. Gelukkig kon mijn vriendin Laura me helpen om alles toch nog ingevuld en opgestuurd te krijgen, waarvoor mijn eeuwige dank.

Vervolgens kwam de uitslag van het examen dat ik in februari gemaakt had. Hiervoor bleek ik een 7 gehaald te hebben, waar ik heel blij mee ben. Voor mijn gevoel kon het alle kanten op en het is zo fijn om te zien dat mijn harde werken wordt beloond. Nu kan ik me weer vol op de tweede helft van de opleiding storten.

Door naar zaterdag 17 maart. Deze datum stond al een hele tijd gemarkeerd in mijn agenda, want dit IMG-20180317-WA0001.jpgwas namelijk een hele speciale dag. Een dag waarop ik iets van mijn bucket list kon afvinken. Ik wilde al een paar jaar heel graag naar een concert van Toto en eindelijk was het dan zover. Samen met mijn zusje ging ik naar Amsterdam. Na wat boeken en paaseitjes gekocht te hebben, gingen we lekker uit eten. Dat was nog best een belevenis met de ruziënde mensen aan de tafel links van ons en de op de vlucht geslagen hond van de tafel rechts.
Eenmaal weer buiten zetten we koers naar de Ziggo Dome. Ik was nog nooit op de bovenverdiepingen van daarvan geweest, dus het was wel leuk om een keer helemaal bovenin te zitten. We zaten recht voor het podium met een mooi uitzicht op de zaal. Toen het concert begon, kon ik alleen maar breed glimlachen van geluk. Eindelijk was het dan zover.
Het was op sommige momenten wel aan de leden van Toto te merken dat ze al aardig op leeftijd zijn. Wat mij betreft was het grootste minpunt aan de show dat ze mijn lievelingsnummer, ‘Stop loving you’, maar heel kort speelden. Maar ja, die deden ze tenminste, want mijn andere favoriet ‘Pamela’ kwam helemaal niet aan bod. Toch was het al met al leuk om een keer mee te maken.

Ondertussen was het ook spannend of ik een vast contract zou krijgen op mijn werk. Ik werk er nu bijna twee jaar en het contract hing aan een zijden draadje. En noem me bijgelovig of niet, maar zodra Toto zo weinig van mijn lievelingsnummers speelde, dacht ik: het kan me niks schelen als ik vandaag minder geluk heb, als maandag dan maar mijn geluksdag is. Een gedachte die nog uit bleek te komen ook. De maandag erop was inderdaad mijn geluksdag en ik kreeg toch een vast contract aangeboden

IMG-20180325-WA0002Aan het eind van die week gingen we een weekendje weg met het hele gezin. Dit is een traditie waar we vorig jaar mee gestart zijn en dit jaar ging de reis naar de Ardennen. Na eerst in een huisje te belanden dat we niet gereserveerd hadden, kwamen we uiteindelijk toch nog in het huisje dat we wél wilden en toen kon de pret beginnen. Een paar dagen lang wandelen, badmintonnen, genieten van het mooie weer, watervallen bekijken en vooral heel veel eten.

Nu ik zo veel over mijn privéleven heb verteld, klinkt het alsof ik de hele maand niet heb geschreven. Dat is verre van waar. Ik heb aan een heleboel verschillende projecten gewerkt en ik ben stiekem aan een nieuw verhaal begonnen, namelijk een vervolg op ‘Trauma’s van een popprinses’. Ook heb ik eindelijk een eerste hoofdstuk van het vervolg op ‘Chip’ kunnen afronden. Deze beide verhalen zullen samen mijn project vormen voor Camp NaNoWriMo in april, dus hierover later zeker meer.

Wat heb jij gedaan in maart?

5 gedachten over “Wat heb ik gedaan in maart?

    1. Haha dank je. Voor mijn gevoel is het echt saai, want ik loop alleen maar te zwetsen over mijn eigen leven, maar ik moet toch iets posten.

Reacties zijn gesloten.