Overig

Mijn verjaardagsverlanglijstje

Volgende week ben ik weer jarig en dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje te maken. Dit vind ik altijd best lastig en ook dit jaar bleek het weer een hele uitdaging. Uiteindelijk heb ik toch een paar dingen weten te verzinnen, dus nu maar hopen dat mijn familieleden ook iets van dit lijstje willen kopen.

Lekker & Simpel-kookboeken

Het eerste ding op mijn verlanglijstje heb ik bedacht dankzij mijn schoonmoeder. Die had van haar dochter een kookboek gekregen dat ze aan mij liet zien. Aangezien ik al veel kookboeken heb waar ik niks mee doe, was het geen liefde op het eerste gezicht. Mijn houding veranderde toen ik door de recepten heen bladerde. Al snel wist ik dat ik dit boek ook wilde hebben. Wat was ik trots dat ik al in januari iets bedacht had voor mijn verjaardag. Wist ik veel dat dit zeven maanden lang ook het enige ding op mijn verlanglijstje zou zijn.

Horloge

Op dit moment draag ik een vier jaar oud horloge van H&M dat ernstig aan het aftakelen is. Eerst kwamen er problemen met de sluiting, die soms bij de gerinsgte beweging losschiet. Toen bleek er een barst in het scherm te zitten. En nu ook de bedeltjes van het bandje ernstig aan het verkleuren zijn, wordt het toch echt tijd voor een nieuwe. Een perfect ding om op het lijstje voor mijn verjaardag te zetten.

Deel 2 en 3 in de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman

In mei kwam ‘Buren with benefits’ uit in paperback en dus rende ik meteen op de releasedag naar de winkel om een exemplaar aan te schaffen. Hetzelfde wilde ik doen op de dag dat het tweede deel, ‘Onbegrensde liefde’, uitkwam, maar helaas bleek de lokale boekhandel me dit keer minder gunstig gezind. Ik besloot even te wachten, want misschien hadden ze het gewoon nog niet binnen. Maar het duurde en het duurde en toen besloot ik het maar gewoon op mijn verlanglijstje te zetten, samen met het derde deel in de serie. Het eerste deel was superleuk en ik kan dan ook niet wachten om verder te lezen.

Build your own Lego neighbourhood 2

Ik ben een enorme fan van Lego en zo nu en dan probeer ik zelf iets te bouwen. Omdat ik nog niet veel verschillende technieken en dergelijke ken, is het handig om boeken te hebben ter inspiratie. Ik heb ‘Build your own Lego neighbourhood’ al en dus wordt het hoog tijd om ook het vervolg in mijn bezit te krijgen. Dan kan ik hopelijk weer nieuwe inspiratie opdoen voor mooie dingen om te bouwen.

Keukenweegschaal

Mijn keukenweegschaal – die nog niet eens zo oud was – heeft het onlangs begeven. Aangezien ik voor elke verjaardag hier in huis zelf een taart bak en ook weleens een ander recept wil uitproberen, kan ik eigenlijk niet echt zonder. Gelukkig maar dus dat ik bijna jarig ben. Ik heb dit onmisbare apparaat dan ook meteen op mijn lijstje gezet.

Appelboor

Een tijdje geleden zat ik door de Allerhande te bladeren toen ik een interessant recept tegenkwam. Alleen had ik daarvoor een appelboor nodig en die heb ik helemaal niet. Omdat ik toch nog naar inspiratie zocht om mijn verlanglijstje aan te vullen, ging die appelboor dus ook op het lijstje. Zo kan ik binnenkort hopelijk toch dit lekker uitziende appelrecept maken.

Dit was mijn verlanglijstje. Nu maar afwachten of ik deze dingen ook echt ga krijgen.

3 gedachten over “Mijn verjaardagsverlanglijstje

  1. Pingback: stromectol drug

Reacties zijn gesloten.