Wie is Femke?

Hoi, wat tof dat je mijn site bekijkt! Ik ben Femke en op dit kleine stukje internet post ik regelmatig artikelen over boeken, schrijven en muziek. En soms ook over andere dingen die me interesseren of inspireren. Dit is natuurlijk grotendeels non-fictie. Wil je fictieve stukken van me lezen? Dan kun je me ook volgen op Wattpad. En dat is nog niet alles, want sinds oktober 2019 kun je ook fysieke boeken van me in je handen houden. Onder het pseudoniem Emma Zegers zijn Versplinterd verlangenVersplinterd vertrouwen en Het museum van gevonden voorwerpen reeds verschenen bij Dutch Venture Publishing.
IMG-20180723-WA0004
In 1991 ben ik geboren in Limburg, waar ik nog steeds woon. Hier ontdekte ik in 2003 Idols, TMF en het Songfestival (in die volgorde), waardoor muziek ineens niet meer weg te denken was uit mijn leven. In die periode begon ik ook met het schrijven van mijn eerste verhaal. De combinatie van deze twee passies heeft mij deels gevormd tot wie ik nu ben. Mijn liefde voor muziek leverde me in mijn studietijd ook de bijnaam MissTop40 op, onder welke ik nog steeds te vinden ben op internet (maar dit gaat veranderen zodra ik iets beters verzonnen heb, dus waarschijnlijk zo rond 2030).

Naast schrijven, lezen en muziek hou ik ook heel veel van eten. Je kunt me wakker maken voor hemelse modder, satésaus of een Milka-reep met koeienvlekjes (of om naar Bruce Springsteen te luisteren in de Top 2000 natuurlijk). Ik hou wel van een grapje, droom nog steeds van een vakantiehuis in Frankrijk en ben een klein beetje autistisch. Door dat laatste probeer ik mijn leven zo min mogelijk te laten beïnvloeden. Ook ben ik sinds augustus 2021 de trotse mama van Senna.

In het dagelijks leven werk ik als administratief medewerker bij Harbalife. Niet exact waar de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies me voor opgeleid heeft, maar ik ga er elke dag met plezier heen en dat is hoe dan ook belangrijk.

Ben je door het lezen van bovenstaand verhaal geïnteresseerd geraakt of heb je een vraag? Je kunt me altijd mailen op info@femkehendriks.nl.