Schrijven

Cover reveal ‘Het museum van gevonden voorwerpen’

Waar voor anderen de datum 2 april misschien een heel normale dag is, heeft het voor mij altijd een speciaal randje. Op 2 april is het namelijk Wereld Autisme Dag. Dat leek me een toepasselijk moment om de cover voor mijn volgende boek te onthullen. ‘Het museum van gevonden voorwerpen’ gaat namelijk over autisme. De flaptekst is als volgt:

Diede heeft het syndroom van Asperger, een rijbewijs dat ze niet gebruikt en kleptomane neigingen. Thuis gaat de meeste aandacht naar haar eveneens autistische broertje, waardoor het meestal niet zo gezellig is. Stiekem kan ze dan ook niet wachten tot de zomervakantie weer voorbij is.

Robin heeft bij zijn verhuizing niet meer meegenomen dan de kleding die hij aanhad en een tas vol studieboeken. De relatie met zijn familie is door de reden van de verhuizing flink onder druk komen te staan. Het liefste zou hij gewoon alles vergeten.

Zullen ze bij elkaar iets vinden wat ze zelf niet hebben?

En dit is dan de cover die daarbij hoort:

Ik ben er zelf heel erg blij mee en ik kan niet wachten tot de hele wereld dit boek kan lezen. Dit is een verhaal dat ontzettend belangrijk voor me is. Over waarom dat zo is, wil ik binnenkort graag nog een blogpost plaatsen. Voor nu ga ik gewoon even genieten van het feit dat ik weer een stukje dichter bij de lancering van dit boek ben.