Overig·Schrijven

Wat heb ik gedaan in mei?

In mei ben ik voornamelijk bezig geweest met herschrijven. In de update van april vertelde ik al over het rapport van de redacteur. Dat heeft me de eerste drie weken van deze maand goed beziggehouden. Wat waren sommige stukken lastig om aan te passen. Vooral hoofdstuk 30 was onverwacht zwaar, omdat hierin iets gebeurt wat ik nooit zelf heb meegemaakt maar wat wel aan bepaalde eisen moet voldoen om het realistisch te houden. Uiteindelijk rondde ik de nieuwe versie precies op tijd voor mijn vakantie af en ligt het verhaal nu weer bij de uitgever.

Mei is ook de maand van mijn welbekende muzikale obsessie: het Songfestival. Wat was het weer leuk dit jaar. En de uitslag was natuurlijk helemaal geweldig. Ik was even bang dat Macedonië zou gaan winnen, wat gelukkig niet gebeurde. Met Italië of Zweden als winnaar was ik ook heel blij geweest, maar ondanks dat Duncan niet mijn favoriet was vind ik het fantastisch dat hij gewonnen heeft. Ik had al met een collega afgesproken om erheen te gaan als het een keer in Nederland zou zijn, dus vothumbnail_IMG_20190527_160222_708lgend jaar gaan we. En aangezien ik al een paar jaar roep dat als het Songfestival in de buurt is, ik er met de auto heen wil rijden, wordt het tijd om binnenkort eens wat nieuwe rijlessen te nemen.

Aan het eind van de maand ben ik op vakantie geweest. Mijn ouders waren dertig jaar getrouwd en om dat te vieren gingen we met het hele gezin naar Corfu. Ik was nog nooit in Griekenland geweest en was dan ook benieuwd hoe het er zou zijn. Het eten en het landschap waren zeker de moeite waard, aan de kwaliteit van de wegen hebben ze echter nog wel wat werk te verrichten. Zoals altijd met vakanties vloog deze week veel te snel voorbij en zit ik nu weer in het vertrouwde Nederland.

Heb jij nog iets leuks gedaan de afgelopen maand?