Overig

Wat heb ik gedaan in juni?

Het eerste deel van afgelopen maand was ik vooral bezig met op vakantie zijn. Samen met mijn vriend ben ik naar camping Holiday Green in Fréjus geweest. Daar hebben we ons prima vermaakt. We hebben rare chipssmaken getest (gesmoorde kip is echt lekker) en mooie plekken als Monaco, Menton en mijn tweede thuisstad Nice bezocht. Het waren een paar heerlijke weken en het is zo ontzettend jammer dat het alweer voorbij is. 35401692_2235112873173319_6513700371221708800_n

Daarna was ik vooral bezig met inhalen wat ik gemist had en het huishouden. Mijn broertje was anderhalve week alleen thuis geweest, dus er viel nogal wat op te ruimen. Ook heb ik veel tijd besteed aan gezond eten. Verder is er over deze periode weinig spannends te vertellen.

Op de laatste dag van de maand hadden we familiedag van mijn vaders kant van de familie. Deze dag vindt eigenlijk altijd plaats op een camping bij ons in de buurt en dat is ook de camping die me geïnspireerd heeft tot het schrijven van ‘Liefde in de tent’. Hartstikke leuk dus altijd om naar terug te keren. Ik ben het verhaal zelf ook weer gaan herlezen om in de stemming te komen. #nostalgie

Maar dit was nog niet alles. Op vakantie is er namelijk nog iets gebeurd waar ik heel blij van werd. Toen kreeg mijn vriend namelijk het bericht dat hij een nieuwbouwappartement mag uitkiezen, waar we dan volgend jaar kunnen gaan wonen. In mijn hoofd ben ik dus al helemaal plannen aan het maken voor de verhuizing. Ik kan echt niet wachten om mijn spullen in te pakken en naar mijn nieuwe adres te vervoeren.

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?