Overig

Wat heb ik gedaan in januari?

De eerste maand van dit jaar is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een terugblik. Wat heb ik al gedaan aan mijn doelen voor dit jaar en welke andere avonturen heb ik beleefd

Het jaar begon leuk met een ontmoeting met mijn Wattpad-vriendinnen op 5 januari. Het was heerlijk om Lobke, Suze, Charlotte en Merle weer te zien. Samen maakten we Nijmegen én Arnhem onveilig en ontdekten we nog een boekwinkel die ik nog niet kende. Op deze dag heb ik in totaal drie boeken gekocht: ‘Voor eeuwig en altijd’ van Sarah Dessen, ‘Voor ik je loslaat’ van Marieke Nijkamp en ‘Wonderkind’ van Marie Lu. Ik ben heel benieuwd naar deze boeken en kan niet wachten om ze te lezen.

Wat ik deze maand ook deed, was twee vakanties boeken. De eerste vakantie gaat naar New York in april, samen met mijn zusje. Het vliegticket en het hotel zijn geregeld en nu gaan we ons verder voorbereiden door ‘Gossip girl’ te lezen (ik) en te kijken (zij). In juni volgt dan de eerste vakantie met mijn vriend, die ons naar Zuid-Frankrijk gaat brengen. Om precies te zijn gaan we naar Fréjus, de stad waarvan ik ooit zeker wist dat ik er na mijn studie wilde gaan wonen. Die plannen zijn misschien IMAG0081veranderd, maar ik kan van de zomer in ieder geval voor twee weken doen alsof ik er woon.

Verder is er op zich niet veel spannends gebeurd. Ik begon voor het eerst in lange tijd aan een thriller voor volwassenen en las die binnen twee dagen uit, mijn zusje was jarig en ik ging naar een theatervoorstelling van de plaatselijke carnavalsvereniging.

Er is tot nu toe nog geen doel dat ik al afgerond heb, maar dat zou ook wel erg snel zijn. Wel heb ik bekeken hoeveel hypotheek ik kan krijgen (spoiler: niet veel), ik heb het eerste examen Taalkunde aangevraagd, ik heb mijn aangifte omzetbelasting gedaan en ik heb een paar onderdelen van deze website een opknapbeurt gegeven. Daarnaast werk ik elke dag aan mijn twee huidige schrijfprojecten, heb ik al twee boeken gelezen en heb ik al drie afleveringen van ‘Atypical’ gezien. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel, maar ik zit niet stil.