Overig

Wat heb ik gedaan in september?

De negende maand van dit jaar is alweer voorbij en daarom zal ik een korte update geven van wat mij de afgelopen dertig dagen heeft beziggehouden.

Eind augustus ben ik jarig geweest en toen kreeg ik een boekenbon en geld. Daarmee kocht ik deze maand het boek ‘Verdwenen’ van Tara Altebrando. Even was ik bang dat mijn tbr-stapel weer harder zou groeien dan dat ik kan lezen, maar dat blijkt ontzettend mee te vallen. Dit is namelijk het enige boek wat ik deze maand heb gekocht.

Een dag waar ik al weken tegenop zag, brak aan op 7 september. Toen moest ik namelijk naar de kaakchirurg voor het verwijderen van mijn verstandskiezen. De heenreis verliep al enigszins problematisch, wat geen goed voorteken was. De kaakchirurg in kwestie besloot aan de linkerkant te beginnen met trekken. Omdat de bovenste verstandskies te hoog zat, werd alleen de onderste eruit gehaald. In eerste instantie ging dat heel goed, maar na een paar dagen kreeg ik steeds meer pijn. De wond bleek ontstoken te zijn. Gelukkig kreeg ik een hele lading pijnstillers mee van de tandarts waardoor het uiteindelijk toch weer goed is gekomen.

Nog voordat de ontsteking over was, stond me een primeur te wachten. Ik ging namelijk voor het eerst van mijn leven de gehele film ‘Titanic’ kijken. Ooit heel lang geleden heb ik wel een deel van het einde gezien, maar nog nooit de hele film. Dat vond mijn vriend echt niet kunnen en daarom gaf hij me de dvd voor mijn verjaardag. Die hebben we dus lekker samen zitten te kijken onder het genot van een zak chips en een doos pijnstillers.
IMAG0106
Het allerleukste onderdeel van de maand brak aan op 23 september. Op die dag vloog ik namelijk met mijn zusje naar mijn favoriete stad: Nice. Na een uur vertraging kwamen we aan in een druilerige en stille stad met veel opgebroken wegen. Maar zelfs in deze toestand kon ik alleen maar van Nice houden en nadat we lekker hadden ontbeten, ging de zon toch nog schijnen. Drie dagen lang hebben we vooral veel gegeten en gelopen, maar ook gewinkeld en aan het strand gezeten. Wat was het jammer om weer naar huis te moeten.

Terug thuis wachtte een nieuwe uitdaging op me. Ik wilde nu eens echt gaan afvallen en daarom wilde ik me gaan houden aan een voedingsschema. Meteen in de eerste week ging ik twee keer uit eten, wat vast niet geholpen heeft, maar verder ben ik best trots op mezelf. Ik ben me nu veel bewuster van wat ik eet. Komende dinsdag is mijn eerste weegmoment en ik ben benieuwd naar het resultaat.

Dit was mijn maand september. Wat waren jouw hoogtepunten van de afgelopen maand?

2 gedachten over “Wat heb ik gedaan in september?

  1. Ik heb ook gezond gegeten, heb alleen vrijdag me wel volgepropt bij de Mac.
    Ik was 4 september jarig, mijn vader 26 september, mijn twee katten 2 en 8 september, mijn buurmeisje 6 september, mijn nichtje 12 september, mijn oom 11 september, mijn achterneef 24 september en een vriendin van me 27 september 🙂

    1. Wauw, wat veel verjaardagen. Gefeliciteerd nog! Mijn eerste mijlpaal van oktober is dat ik eindelijk weet hoe de reacties op deze blog werken.

Reacties zijn gesloten.