Overig·Schrijven

Wat heb ik gedaan in april?

April betekent altijd Camp NaNoWrimo en daar doe ik steevast aan mee. Dit keer had ik niet één specifiek project, maar een heleboel. Toch was er wel een hoofdproject waar ik het meest aan gewerkt heb. Dat was een nieuw verhaal dat zich in de (niet zo heel verre) toekomst afspeelt. Het is wel raar om niet aan het eind van de maand een verhaal af te hebben, maar hé, ik heb evengoed vijftigduizend woorden geschreven. Bovendien bedacht ik random nog een nieuw verhaal waar ik ook al weer een paar duizend woorden voor heb. April is dus nog altijd een heel productieve maand voor me.

camp nano.jpg

Het was ook de maand waarin ik ‘Hoe chanteer je een popster?’ heb opgestuurd naar een uitgever. Op dit moment is het nog een nee, maar ik heb wel verbeterpunten gekregen om aan te werken. Een hiervan is dat Valerie zich wel erg makkelijk aanzet tot criminele activiteiten (hoewel ze in het begin niet weet dat het strafbaar is). Hier zit ik nog wel een beetje mee in mijn maag. Samen met een vriendin heb ik bedacht dat Larissa kanker zou kunnen hebben en dat Valerie geld wil ritselen voor een behandeling, maar ik vind dit wel een heel zwaar onderwerp. Dit verhaal moest luchtig en vermakelijk zijn, het is nooit de bedoeling dat er heftige ziektes in voor zouden komen. Ik weet niet of ik zoiets wel wil. Iedereen die hier een mening over heeft, is overigens welkom om die te delen, want ik weet echt nog niet wat ik ermee ga doen.

Verder is deze maand mijn contract verlengd op mijn werk en kreeg ik maar liefst drie nieuwe freelance opdrachten. Ook had ik gisteren een supergezellige familiedag. Een ander lichtpuntje van afgelopen maand was het plaatsen van een nieuw verhaal op Wattpad, wat altijd leuk is. Dit keer ging het om ‘Wraak nemen voor beginners’. Het is een verhaal over vriendschap en het kwijtraken daarvan. Al met al had ik dus een hele goede maand.

Wat heb jij in april voor leuks gedaan?