Schrijven

Versplinterd vertrouwen

Op 8 juni is het zover: dan komt mijn tweede boek uit. Het zal ‘Versplinterd vertrouwen’ heten en zoals je misschien al kunt raden, is het het vervolg op ‘Versplinterd verlangen’. Ik schreef de eerste versie in juli 2018 en na een heleboel schuren en schaven is het nu klaar om met de wereld gedeeld te worden. De flaptekst is als volgt:

Voor het eerst sinds Sverre in haar leven is, gaat Linde hem opzoeken in Oslo. Ze heeft ontzettend veel zin in de hereniging met haar rockster en kijkt uit naar een romantisch weekje samen. Eindelijk kunnen ze weer even een echt stel zijn.
Maar bij aankomst blijkt de romantiek ver te zoeken. De week in Oslo verandert in een worsteling waar ze samen niet uit lijken te kunnen komen. En langzaamaan begint Linde zich af te vragen of deze relatie wel de goede keuze was. Als Sverre zich niet voor haar wil openstellen en de spoken uit zijn verleden verborgen wil houden, moet ze dan wel voor hem blijven vechten..?

‘Ik dacht dat Sverre het voor mij was. Dat we samen iets zouden kunnen opbouwen en hij mijn grote liefde was. Maar als hij me niet echt toe wil laten, waar doe ik het dan allemaal voor?’

Hoe zal het de personages vergaan na het einde van het eerste deel? Dat kun je dus lezen cover kleine versiein dit boek. Tevens kom je iets meer te weten over waarom Sverre is geworden zoals hij is. Dit vond ik persoonlijk heel leuk om over te schrijven (al is leuk misschien niet het juiste woord in deze context). Het nadeel is wel dat er in het eerste deel heel weinig over zijn achtergrond zit, waardoor ik in het begin bang was dat lezers zouden denken dat hij gewoon een willekeurige klootzak is.

Ook bevat dit nieuwe boek twee personages die mede bedacht zijn door mijn vriend Luuk. Ik ben dan ook vooral benieuwd wat hij ervan vindt om ze terug te zien op papier 😉

‘Versplinterd vertrouwen’ is nu te preorderen. Dit kan via de boekhandel of bol, maar als je het persoonlijk bij mij doet, krijg je er ook nog een handtekening bij.