Overig

Wat heb ik gedaan in oktober?

Aangezien ik toch al een tijdje geen updates meer heb gedaan, kan ik best beginnen bij 71277434_460192871373469_194995526737854464_n.jpgeind september. Toen was namelijk de boekpresentatie van ‘Versplinterd verlangen’. Op 1 oktober kwam dit boek officieel uit, dus ik kan zeggen dat ik afgelopen maand een gepubliceerd auteur ben geworden. Mijn droom om een boek uit te geven is uitgekomen en wat mij betreft blijft het hier niet bij. Ik heb nog zo veel meer personages die staan te popelen om het daglicht te zien.

Door de boekpresentatie was ik enorm geïnspireerd en ik heb dan ook lekker veel geschreven de afgelopen maand. De meeste woorden waren voor ‘Trauma’s van een popprinses’, mijn levenswerk waarvan ik met de zoveelste herschrijfronde bezig ben. Na deze ronde wil ik het eindelijk eens naar proeflezers sturen en misschien is er dan over duizend jaar een keer een versie waar ik eindelijk helemaal tevreden over ben. Ik ben toch pas tien jaar met dit verhaal bezig, dus dat kan er nog wel bij.

Ook heb ik mijn idee voor NaNoWriMo uitgewerkt. Want ja, natuurlijk ga ik ook deze november weer 50.000 woorden schrijven. Het is een oud idee in een nieuw jasje. Dat maakt het spannend, want de vorige twee versies zijn uiteindelijk doodgebloed, dus zal deze versie wel werken? Gelukkig kan ik tijdens het schrijven naar mijn playlist luisteren vol wijze woorden van mijn grote held, aangezien een van de personages fan is van Bruce Springsteen. Hopelijk helpt dat me de maand door.

Aan het eind van de maand kreeg ik leuk nieuws. De Biblion-recensie van ‘Versplinterd verlangen’ was namelijk binnen en die zag er hartstikke mooi uit. Een paar dagen later volgde de uiteindelijke bestelling. Daar werd ik ook heel blij van. Binnenkort is mijn boek dus door heel Nederland heen te leen.

In oktober las ik ook nog twee boeken, namelijk ‘Wilder’ van Rebecca Yarros en ‘Het schaduwjaar’ van Kim Liggett. Van die laatste kun je binnenkort een recensie lezen, maar meer zeg ik nog even niet. Dat was mijn oktober. Heb jij nog iets bijzonders gedaan de afgelopen maand?