Overig

Wat heb ik gedaan in juli?

Je kunt waarschijnlijk al wel raden in welk teken mijn schrijven stond de afgelopen maand, namelijk Camp NaNoWriMo. Mijn project voor deze keer droeg de titel ‘Versplinterd vertrouwen’. Degenen die me volgen op Wattpad zullen nu al wel doorhebben dat dit het vervolg is op ‘Versplinterd verlangen’, het verhaal waar ik momenteel elke vrijdag een hoofdstuk van post. Qua woordaantal ging het heel goed. De maand ging zelfs zo sterk van start dat ik besloot mijn doel te verhogen van 30.000 naar 50.000. Qua verhaallijn echter liep het vaak stroef. Uiteindelijk besloot ik me gewoon door de eerste versie heen te worstelen en dan kan ik altijd nog van alles veranderen. Inmiddels ben ik al een eindje over de 50.000 heen, wat wil zeggen dat ik mijn doel bereikt heb én dat het verhaal bijna af is. Het was een zware bevalling, maar ik ben blij dat ik een shitty eerste versie geschreven heb. De tweede kan alleen maar beter worden. Hieronder een quote bij wijze van sneak peek 😉Heb ik verder nog iets gedaan? Vooral veel zweten. Ik weet niet hoe het in andere delen van Nederland zit, maar in Limburg was het de hele maand knoepheet. Dit vonden mijn tomatenplanten wel leuk, want die hebben me al kilo’s tomaten opgeleverd (echt, ik denk dat er wel bijna tweehonderd tomaatjes aan groeiden). Ikzelf vond het iets minder leuk. Met die hoge temperaturen is het zowel op mijn zolderkamer als op mijn werk namelijk echt niet uit te houden. Hopelijk brengt augustus iets aangenamere temperaturen.

Over mijn zolderkamer gesproken… In de update van juni had ik het al over het nieuwbouwappartement van mijn vriend. Omdat het nog even duurt voordat dit klaar is en ik toch wel heel graag het huis uit wil, heb ik vorige week een tijdelijke woning kunnen ritselen. In september krijgen we de sleutel. Het inpakken is nu dus officieel begonnen.Verder heb ik veel zitten leren op mijn thuisstudie, waarvan ik deze maand het laatste examen had. Na de zomer begin ik waarschijnlijk ook weer aan een nieuwe opleiding, maar dan vanuit mijn werk. Ik heb de verjaardag van mijn vriend en mijn broertje gevierd, mijn eigen tomaten gekweekt en een nieuw nummer op repeat gezet. En dat was mijn juli.

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?