Overig

Yay, een eigen site!

Jarenlang dacht ik dat een eigen site er voor mij niet in zou zitten. Dat was toch allemaal veel te technisch? Dat dacht ik eigenlijk nog steeds toen ik afgelopen dinsdag mijn eigen domeinnaam had gekocht en handmatig WordPress probeerde te installeren. Maar uiteindelijk vond ik toch een manier en hier zijn we dan.  toetsenbord.jpg

Het was best een wondertje dat deze domeinnaam nog beschikbaar was. Met zowel een voor- als een achternaam die in Nederland behoorlijk populair is, moet ik meestal allerlei rare fratsen uit gaan halen om iets als een e-mailadres of een Twitteraccount aan te maken. Ik móést deze domeinnaam dan ook gewoon wel voor mezelf claimen.

Deze site heb ik voornamelijk gemaakt vanwege mijn hopelijk glorieuze toekomstige carrière als freelancer: ik wilde een professionele plek hebben waar bedrijven mij kunnen vinden. Daarnaast zal ik dit natuurlijk ook nog gewoon als blog gebruiken. Wees maar niet bang er zullen nog genoeg recensies, bookhauls en andere boekgerelateerde artikelen verschijnen.

Op dit moment ben ik nog aan het uitvogelen hoe alles precies werkt en wat ik wil met deze site, dus ik zal het hier niet meteen volspammen met blogposts, maar dat komt hopelijk snel. Tot gauw!

 

2 gedachten over “Yay, een eigen site!

  1. Femke WOW. Wat leuk zeg, deze site. Heel veel succes gewenst.

Reacties zijn gesloten.