Wattpad

Een van mijn grootste passies is schrijven. De verhalen die hieruit voortkomen, publiceer ik op Wattpad onder de naam MissTop40. Hieronder vind je een korte beschrijving van een aantal van die verhalen.

Liefde in de tent a4sap5

Tienerfictie

De zestienjarige Fauve wordt uitgenodigd voor hét feest van het jaar, maar haar ouders willen dat ze meegaat op een kampeerweekend samen met haar grootste vijand. Ze weet er tussenuit te sneaken en gaat toch naar het feest. Maar de avond loopt heel anders dan ze verwacht had…
https://www.wattpad.com/story/24940311-liefde-in-de-tent

 

Hoe chanteer je een popster?

Tienerfictie

De achttienjarige Valerie heeft geen geld, geen baan en geen vriend. Het enige dat ze wel heeft, is een grote mond. Als ze op een dag gevoelige informatie ontdekt over één van de bekendste personen van het moment besluit ze die grote mond te gebruiken. Vanaf dat moment neemt haar leven een heel andere wending aan.
https://www.wattpad.com/story/41229387-hoe-chanteer-je-een-popster

 

(Uitverkoren) De hoofdprijs

Sciencefiction

In het land waar Deia woont, moeten alle zestienjarigen in een gruwelijk spel tegen elkaar strijden om te bewijzen dat ze hun positie als inwoner van het land verdienen. Er is maar één manier om er zeker van te zijn dat je het overleeft: uitverkoren worden. Iedereen verwacht dat Deia dit jaar bij de uitverkorenen zal zitten. Tot ieders verbazing gooit de gevreesde consul Nestor niet alleen Deia maar ook zijn eigen zoon Arthur de arena in. Hierin strijden de overige zestienjarigen om de prijs die maar voor enkelen van hen weggelegd is: hun leven.
https://www.wattpad.com/story/46096249-uitverkoren-de-hoofdprijs-wattys-2016-winnaar

 

32138289-352-k193531 Sisters in crime

Tienerfictie

Op haar zeventiende verjaardag wordt Lee Donovan door haar ouders ingewijd bij de geheime dienst. Het blijkt echter niet allemaal volgens plan te verlopen als haar twee zusjes dit ontdekken. Met z’n drieën krijgen ze van het hoofd van de geheime dienst hun eerste opdracht om te bewijzen dat ze geschikt zijn voor het vak.
https://www.wattpad.com/story/32138289-sisters-in-crime